Kesäloma - ja sen jälkeen taas tapahtuu!

Maanantai 27.6.2016 - Kati Tikkamäki


Kevät on siis touhuttu yritysten kehittämistyön käynnistämisen sekä Työn ilon ja tuottavuuden -kyselyn parissa. Nyt on aika hengähtää hetki ja kerätä voimia aktiiviseen ja mielenkiintoiseen syksyyn. 

Syksyllä pajaillaan ja opitaan yhdessä: Lokakuu 11.pvä järjestetään Tampereella valtakunnallinen paja, johon kaikki hankkeessa mukana olevat yritykset ja yhdistykset ovat lämpimästi tervetulleita. Pajaan tullaan kutsumaan myös muita aiheesta kiinnostuneita yrityksiä ja tahoja sekä hankkeen yhteistyöverkostoja. Aihe, aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin. Lisäksi syksyllä toteutetaan hankkeen jokaisella kolmella maantieteellisellä alueella aluepaja.

Hankkeen koordinaattorit Sirpa ja Kati (TAY, Työelämän tutkimuskeskus) kiertävät syksyllä erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä esittelemässä hanketta, verkostoitumassa sekä tartuttamassa työn iloa. Meitä voi kutsua paikalle kiinnostuksen ja tarpeen mukaan – olemme käytettävissä!

Ja toki kehittämistyö hankkeessa mukana olevissa yrityksissä ja yhdistyksissä jatkuu aktiivisena taas lomien jälkeen.

Kuulemme innolla ideoitanne ja tarpeitanne siitä, miten vielä voisimme edistää hankkeen tavoitteita yhdessä oppimisen ja kehittymisen sekä työn ilon ja tuottavuuden lisääntymisen osalta. 

Nautitaan kuitenkin kesästä ensin, ja tavataan taas elokuussa!

Hyttysen hyrinä
ukkosen jyrinä
perhosen lento
vanamo hento
purojen juoksu
mataran tuoksu
matojen tonkija
onnekas onkija
hehkuva katu
kuutamosatu
mansikkamaito –
kesä on aito.
– Kaija Pakkanen –


Kommentit

17.1.2018 13:35  Henna Kari

Hei! Tosi kiva kirjoitus. Itsekin samaa ideaa pohtineena, tästä voit lukea jos kiinnostaa! https://huskyintelligence.com/fi/tuottavuuden-parantaminen-5-keinoa/


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini