Arviointia ja jouluun laskeutumista!

Torstai 21.12.2017 klo 17:02 - Kati Tikkamäki


Hankkeemme ja yritysten/yhdistysten kehittämistoimet alkavat olla loppusuoralla. Loppukyselymme mukaan noin puolet kehittämisyritysten/yhdistysten vastaajista (N=121) kokivat hankkeen vaikuttaneen myönteisesti mm. työyhteisön varsinaisten tehtävien hoitamiseen, asiakaskeskeisyyteen, työyhteisön henkilösuhteisiin ja ilmapiiriin sekä työhyvinvointiin ja kehittämiseen.

Organisaatioissa tapahtuu aina samanaikaisesti useita sekä sisältä- että ulkoapäin voimaa saavia muutoksia ja prosesseja. Yksittäisen hankkeen vaikutuksia on joskus haasteellista erottaa monisyisestä vaikutusten ketjusta. Tuloksellisuuden parantuminenkin alkaa näkyä usein vasta viiveellä. 

Kehittämistä on toteutettu yrityksissä/yhdistyksissä ahkerasti koko vuoden. Työpaikoilla tapahtuvan kehittämisen lisäksi, olemme kokoontuneet yhteen alue- ja valtakunnanpajoissa. Valtakunnallinen paja Kohtaamisia II pidettiin huhtikuussa Tampereella.
Valtakunnallista näkyvyyttä hankkeemme on saanut myös Kauppakamarin ja Work Goes Happy –konseptin julkaisemien (WGH) blogien myötä, Twitterissä ja Facebookissa sekä Työn iloa –kampanjamme merkeissä. Kampanjamme ja hankkeemme sekä näkyi että kuului koko syksyn ajan monissa tapahtumissa - Tampereen Tullintorin kampanjatapahtumassa, Work Goes Happy –messuilla Kuopiossa sekä Tampere Business Campuksen tilaisuuksissa.  Työn iloa -rintamerkkejä on jaettu ja valmistettu satoja!

Viimeisimmissä yritys/yhdistyskohtaisissa arviointitilaisuuksissa pysähdyttiin pohtimaan hankkeen aikana opittua ja oivallettua, sekä keskityttiin miettimään, miten arvokas ja hyvään vauhtiin saatu kehittämistyö turvataan myös hankkeen päätyttyä. Pyysimme osallistujia miettimään työn ilon –reseptejään muille jaettavaksi. Keräämämme suullinen palaute hankkeeseen osallistuneilta oli hyvin positiivista – hankkeen kehittämistoimilla on edistetty useita merkittäviä työhyvinvointiin ja tuottavuuteen vaikuttavia tekijöitä kuten muun muassa palaverikäytäntöjä, yhteistyön ja kehittämisen tapoja sekä työilmapiiriä. 

On aika kiittää mukana olevia yrityksiä sekä monia yhteistyötahojamme kuluneesta vuodesta sekä toivottaa mukavaa joulun aikaa! Levätään, iloitaan läheisten seurasta sekä nautitaan joulun herkuista! Ensi vuonna päätämme hankkeen Tampereella pidettävässä päätöspajassamme 13.2.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini