Valtakunnallinen paja hanketoimijoille lokakuussa!

Perjantai 16.9.2016 klo 12:07 - Kati Tikkamäki

Työn ilolla tuottavuutta ja kilpailukykyä ESR-hankkeen
valtakunnallinen KOHTAAMISIA OSA 1 -paja toteutetaan tiistaina 11.10.2016 klo 12.00-16.00, Työväenmuseo Werstassa. Tämä paja on tarkoitettu kutsutuille, hankkeeseen osallistuvien yritysten ja yhdistysten johdon ja työntekijöiden edustajille sekä hanketoimijoille Pirkanmaalta, Etelä-Pohjanmaalta ja Pohjois-Savosta. Keväällä 2017 järjestetämme laajemmalle osallistujajoukolle, myös hankkeen ulkopuolisille aiheesta kiinnostuneille suunnatun pajan. Ilmoittelemme siitä tarkemmin lähempänä.
Nyt lokakuussa toteutettavassa pajassa on tarkoituksena tutustuttaa mukana olevat yritykset ja yhdistykset toisiinsa, tunnistaa yhteisiä rajapintoja ja kehittämistarpeita, käsitellä kaikissa yrityksissä ja yhdistyksessä toteutetun alkukatoituksen tuloksia sekä pohtia niitä erityisesti kehittämistyön kannalta sekä suunnitella yhteiskehittämisen jatkoaskeleita. Tavoitteena on kohdata, keskustella, kehittää ja kehittyä.
Lisätietoja voi kysellä allekirjoittaneelta: Kati Tikkamäki, Tampereen yliopisto, kati.tikkamaki@uta.fi tai 040 190 1309.
 

2 kommenttia . Avainsanat: paja, kohtaaminen, yhteiskehittäminen